Κατηγορίες
Ημαθία

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κλασσικού αθλητισμού Γυμνασίων – Λυκείων της Ημαθίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στη Νάουσα οι αγώνες Α’ φάσης κλασικού αθλητισμού Λυκείων Ημαθίας και οι αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» κλασικού αθλητισμού Γυμνασίων Ημαθίας σχ. Έτους 2023-24.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 85 μαθητές και μαθήτριες Λυκείων και 165 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με τις προσπάθειές τους έστειλαν το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας και της ενεργού συμμετοχής στον Αθλητισμό.

Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου ηρωικής πόλης Νάουσας κ. Δάγγας Στυλιανός, ο Προϊστάμενος του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Ημαθίας κ. Δαβόρας Βασίλειος ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Νάουσας κ. Φειδάντσης Αλέξανδρος, οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής και ο ιατρός κ. Τσακελίδης Γεώργιος.

Οι επιδόσεις των μαθητών στάθηκαν ικανές για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή δώδεκα μαθητών και δέκα μαθητριών Λυκείων στην επόμενη φάση των αγώνων που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 10 Απριλίου 2024. Τους συνοδεύουν οι καλύτερες ευχές μας για διάκριση και ευόδωση των στόχων τους.

Η ΟΕΣΑΔ Ημαθίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Ηρωϊκής πόλης Νάουσας για την παραχώρηση του γηπέδου και ιδιαίτερα, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Δάγγα Στυλιανό, για τη χορήγηση διπλωμάτων και μεταλλίων και τη θερμή υποστήριξη της διοργάνωσης. Θερμές ευχαριστίες της ΟΕΣΑΔ επίσης στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και σε όλους τους παράγοντες που με τη συμβολή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Ημαθίας το αμέσως προσεχές διάστημα.