Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Νέα ανακοίνωση του συνδυασμού της Δ. Κουρκουτά

Μια ακόμη ανακοίνωση – απάντηση σε ανακοίνωση του συνδυασμού του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη εκδόθηκε από τον συνδυασμό της Δ. Κουρκουτά.

Σε αυτή αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Το λες και παραλήρημα!

Ο όγκος και μόνο της νέας απάντησής του απερχόμενου δημάρχου αποδεικνύει το “υπηρεσιακό” της διοίκησής του εδώ και εννιά χρόνια.

Είναι φανερό ότι διαθέτει άφθονο χρόνο να γράφει φληναφήματα. Ευχής έργο θα ήταν να επιδείκνυε αντίστοιχα αντανακλαστικά και ταχύτητες στον σχεδιασμό έργων και στην απορρόφηση εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων, όπου δυστυχώς υστέρησε και καταδίκασε τον Δήμο μας σε μαρασμό και ανυποληψία.

Ασφαλώς δεν θα απαντήσουμε στις αήθεις προσωπικές αιχμές σε βάρος της επικεφαλής του συνδυασμού μας. Χαρακτηρίζουν άριστα τον αποστολέα τους.

Ο συνδυασμός «Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ» και η Δώρα Κουρκουτά συνεχίζουν τον καλό αγώνα για τον Δήμο Αλεξάνδρειας που θέλουμε όλοι και ξέρουμε ότι μπορούμε. Πλην φυσικά εκείνων που ούτε θέλουν ούτε μπορούν να αντιληφθούν το κακό που έχουν προκαλέσει.

Φυσικά και δεν θα απαντήσουμε ξανά στα παραληρήματα του απερχόμενου δημάρχου. Προτιμούμε να σχεδιάζουμε με τους δημότες και τους συνεργάτες μας το όραμά μας για την επόμενη μέρα του δήμου μας.”