Κατηγορίες
Ημαθία

Κοπή πίτας της Ε.Ρ.Β.Α.Ν.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η “Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βέροια – Αλεξάνδρεια – Νάουσα” πραγματοποίησε (με τη συμμετοχή μελών της Ένωσης καθώς και πολλών φίλων και εκπροσώπων φορέων της περιοχής της Ημαθίας) σε αίθουσα εκδηλώσεων στη Μελίκη την κοπή της πίτας για το 2024.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ Χαράλαμπος Τσαγκαλίδης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της Ε.Ρ.Β.Α.Ν. για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο της Ενώσεως. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και η Ε.Ρ.Β.Α.Ν να συνεχίσει δυναμικά το έργο της με την εθελοντική προσφορά της στο τομέα ραδιοεπικοινωνιών άλλα και την γενική προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο όπου αυτή χρειάστηκε. Τέλος ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του τμήματος πολιτικής προστασίας Π.Ε. Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Βεργώνη και τον προκάτοχο του κ. Γεώργιο Μπαρμπαρούση που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Την κοπή πίτας (ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο ραδιοερασιτέχνης SY2DZY) ακολούθησε γεύμα και γλέντι με χορό.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου και της προσφοράς της Ε.Ρ.Β.Α.Ν.