Κατηγορίες
Ημαθία

Στη Μελίκη ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

Στη Μελίκη, καθ’ οδόν προς τη Βεργίνα για την εκδήλωση των εγκαινίων του αναστηλωμένου ανακτόρου του Φιλίππου Β’ στο Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης – τον οποίο συνόδευε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – είχε την ευκαιρία, στη στάση που έκανε στη Μελίκη, να μιλήσει με ψηφοφόρους και φίλους του κόμματός του που τον ανέμεναν, τον υποδέχθηκαν θερμά και βγήκαν πολλές φωτογραφίες μαζί του.

Παρόντες και παρούσες στη Μελίκη κατά τη διάρκεια που ήταν εκεί ο πρωθυπουργός ήταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης, οι βουλευτές Ημαθίας του κυβερνώντος κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Στ. Γιανναβαρτζής, πολιτευτές και στελέχη της ΝΔ.

Στη σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε τους κατοίκους για το μεγάλο ποσοστό της ΝΔ στη Μελίκη, αναφέρθηκε γενικά σε διάφορα θέματα αλλά και στον λόγο για τον οποίο βρέθηκε σήμερα στην περιοχή.

Αυτή η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αναμετριέται πρώτα και πάνω από όλα με τα πολλά προβλήματα (…) δεν τα κρύψαμε κάτω από το χαλί, αλλά αποδείξαμε ότι με σκληρή δουλειά, με μεθοδικότητα με αποτελεσματικότητα όλα τα προβλήματα μπορούν τελικά να λυθούν”, είπε χαρακτηριστικά.