Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα

Και ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των αγροτών ο Σύλλογος θα συμμετάσχει λάβει μέρος στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών.

Η αρχή γίνεται με πορεία τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων στο κέντρο της Βέροιας στην έδρα της Π.Ε. Ημαθίας και στη συνέχεια στα γραφεία του ΕΛΓΑ την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου – η πορεία θα ξεκινήσει από τα Καβάσιλα στις 10 το πρωί.

Σε εναρμόνιση με τους συλλόγους της Κεντρ. Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη πορεία στη Θεσσαλονίκη όπου για την ακριβή μέρα και ώρα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Όπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση, “Ζητούμε τη κατανόηση των κατοίκων της πρωτεύουσας του Νόμου Ημαθίας για την ολιγόωρη ταλαιπωρία που θα υποστούν, όμως τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες του νόμου αλλά και όλης της χώρας είναι αυτά που μας αναγκάζουν να διαμαρτυρηθούμε .

Τέλος καλούμε όλους τους υγίως σκεπτόμενους αγρότες της χώρας να στηρίξουν τις κατά τόπους προσπάθειες διαδηλώσεων είτε μέσω συλλογών είτε μέσω επιτροπών γιατί το αύριο της αγροτικής παράγωγης πρέπει να διασφαλιστεί ΣΗΜΕΡΑ.”