Κατηγορίες
αθλητικά

Χάντμπολ: μεγάλη νίκη του Ζαφειράκη επί του Ιωνικού

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ζαφειράκης Νάουσας, στο χάντμπολ, κερδίζοντας εντός έδρας τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με 23-21.

Η νίκη της ομάδας της Νάουσας ήταν διπλά σημαντική, καθώς πέρα από το υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον του αγώνα, η ομάδα είχε πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσει και φάνηκε μέσα στο γήπεδο πως το έκανε επιτυχώς.

Το χειρουργείο του Πέτρου Βαφείδη (που υπέστη ρήξη χιαστού), τους σημαντικούς τραυματισμούς Θεοδωρόπουλου, Λόλα και Τσαγκερά, ήρθε να “συμπληρώσει” μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και η ασθένεια του Φώτη Μισαηλίδη που έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω πυρετού. Με τα δεδομένα αυτά, ο Ζαφειράκης κλήθηκε σήμερα να αγωνιστεί, στο κατάμεστο (όπως πάντα) γήπεδο της Νάουσας, απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού Ν.Φ. και σίγουρα δεν είχε τις πιθανότητες με το μέρος του.

Όσοι παρακολουθούν από κοντά την ομάδα της Νάουσας, παρατήρησαν πως στο αρχικό αγωνιστικό σχήμα υπήρχαν πολλές αλλαγές από τον έμπειρο τεχνικό κ. Δεληγιάννη. Ο προπονητής της Νάουσας είχε την ευκαιρία σήμερα, αναγκαζόμενος και από τις απουσίες αθλητών του, να αξιοποιήσει όλους τους παίκτες του πάγκου του. Το αποτέλεσμα και οι χειρισμοί του όχι απλώς τον δικαίωσαν, αλλά απέδειξαν και την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο κομμάτι των προπονήσεων.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Νάουσας, το επόμενο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, όπου θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ., για την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου της Handball Premier.