Κατηγορίες
ευχές

Το ευχετήριο μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για το νέο έτος

Στο ευχετήριο μήνυμά του για το νέο έτος, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει:

Εύχομαι η νέα χρονιά, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, να είναι το παράθυρο ελπίδας στο μέλλον, για συλλογική και προσωπική ανάταση για έναν κόσμο γεμάτο ευημερία, ειρήνη και πρόοδο για την πατρίδα μας, τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς, που όσο δύσκολη και αν φαντάζει ,περιέχει την προσδοκία και την υπόσχεση για κάτι καλύτερο και κυρίως την αναζωπύρωση της ελπίδας και της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο . Με το βλέμμα στραμμένο σε αυτό το αύριο, μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε πολλά.

Ως Δημοτική αρχή φιλοδοξούμε το 2024 να είναι το έτος που θα επιβεβαιώσει την επιλογή των συμπολιτών μας που για τρίτη φορά μας επέλεξαν στις εκλογές του Οκτωβρίου. Για μένα αλλά και για κάθε Δημοτικό και Τοπικό Σύμβουλο, αυτή η επιλογή, αποτελεί ξεχωριστή τιμή και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και παράλληλα μας γεμίζει ευθύνες απέναντι σε εκείνους και εκείνες που πίστεψαν σε εμάς.

Δεσμευτήκαμε και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε πολλούς αγώνες για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας .

Μαζί με τις δημότισσες και τους δημότες συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και στη νέα χρονιά.

Ελπίζουμε αυτή η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και πιο όμορφη με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες στον κόσμο.

Με τη σκέψη και το βλέμμα μας στους αδύναμους και στους αδικημένους, η αγάπη η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι η απάντηση μας στα όποια προβλήματα. Εύχομαι από καρδιάς να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου χρόνου ενωμένοι, αλληλέγγυοι και δυνατοί να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας και το χαμόγελό μας με την ευχή το 2024 να μας συνοδεύει με υγεία, αγάπη, ευημερία και πρόοδο.