Κατηγορίες
πολιτική

Κασσελάκης από την Αλεξάνδρεια: «είμαστε εδώ για εσάς»

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο επίσκεψης στην Κεντρική Μακεδονία.

Τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έφτασε με αρκετή καθυστέρηση και συνόδευαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές, υποδέχθηκαν στην Αλεξάνδρεια η Φ. Ζαχαράτου (συντονίστρια – γραμματέας της τοπικής οργάνωσης στην Αλεξάνδρεια), στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και πολιτευτές.

Αφού συνομίλησε με πάρα πολλούς, που βρίσκονταν στον Πεζόδρομο είτε για τον κυριακάτικο καφέ τους είτε για την επίσκεψη, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την πολύ σύντομη ομιλία λέγοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Ημαθία μέσα στο τελευταίο διάστημα (κάνοντας αναφορά στην επίσκεψη Τσίπρα).

Έκανε μια αναφορά στα αγροτικά (ροδάκινα – αποζημιώσεις – ΕΛΓΑ), χαρακτήρισε ως «τεράστια κοροϊδία» την περιπέτεια στην οποία έχει μπει η ΕΒΖ τα τελευταία χρόνια ενώ όπως είπε «το κράτος πρέπει να είναι δίπλα στον αγροτικό κόσμο».

Ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματός του για την ενεργό συμμετοχή τους, έδειξε ενωτικός και είπε πως η επαφή των μελών με την ηγεσία θα είναι άμεση και έκλεισε – απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους «θα είμαστε εδώ για εσάς».

Σε δηλώσεις του λίγο πριν από την αναχώρησή του, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μαζί με τον κόσμο, η επαφή θα είναι άμεση και θα υπάρχουν απαντήσεις στα ζητήματα που τίθενται. «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε αριστερό – κοινωνικό κόμμα και να μην έχουμε τη βάση μας στην κοινωνία. θα είμαστε εδώ πέρα»