Κατηγορίες
αγορά Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Ημερίδα της ΕΣΕΕ σε συνεργασία με τον Ε.Σ. Αλεξάνδρειας

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας, διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: «Το μέλλον και οι προοπτικές του λιανικού εμπορίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας – Οι προοπτικές του κλάδου στην περιφέρεια Ημαθίας» τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Γιώργος Δημητριάδης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους. Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γεώργιος Καρανίκας, μετά το σύντομο χαιρετισμό του στους καλεσμένους, άνοιξε τις εργασίες της εκδήλωσης.

Εισηγητές ήταν η διευθύντρια του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ κα Αρανίτου Βάλια, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, ο οικονομικός αναλυτής ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ Μανιούδης Μανόλης και ο επιστημονικός συνεργάτης  ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ Κώστας Ελευθερίου, επίκουρος καθηγητής ΔΠΘ.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας και της ΕΣΕΕ, με την παρουσία του Προέδρου της Νεκτάριου Ελμαλόγλου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της, εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξή της, στις προσπάθειες των Εμπορικών Συλλόγων – μελών της, που προβάλουν την υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιανικό εμπόριο. Το παρόν τους έδωσαν και μέλη της ΟΕΣΔΚΜΑΚ, από όλη την Κεντροδυτική Μακεδονία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Ημαθίας της Απόστολος Βεσυρόπουλος (ΝΔ) και Αναστάσιος Μπαρτζώκας (ΝΔ) καθώς και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.