Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο του Σ. Χειμώνα

Σε ευχαριστήριό του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μυλόπουλου στην Ημαθία Σάκης Χειμώνας αναφέρει:

“Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες, συντρόφισσες και σύντροφοι,

Η εκλογική διαδικασία για την αυτοδιοίκηση του τόπου μας ολοκληρώθηκε! Δυστυχώς, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Περιφερειακής μας Ενότητας από τον Συνδυασμό μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παρά την σημαντική προσπάθεια που καταβάλαμε με τους συνυποψηφίους μου.

Θα ήθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους στάθηκαν στο πλευρό μου! Ήταν ιδιαίτερη τιμή μου να αποτελώ μέρος του ψηφοδελτίου “ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” μαζί με τους συνυποψήφιους και συναγωνιστές, υπό τον καθηγητή Γιάννη Α. Μυλόπουλο.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλω όμως, μέσα από την καρδιά μου, και στους συντοπίτες μου από την Μακεδονίδα, που ανεξαρτήτως κομματικής και πολιτικής προέλευσης, όλα αυτά τα χρόνια μου δείχνουν έμπρακτα την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη τους. Αποτελεί πραγματική συγκίνηση για εμένα!

Δεσμεύομαι ότι ο αγώνας μου για την Περιφερειακή μας Ενότητα δεν θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχίσω με κάθε τρόπο και από οποιονδήποτε ρόλο να βρίσκομαι δίπλα σας, επιδιώκοντας πάντα την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς!!!

Αθανάσιος (Σάκης) Χειμώνας”