Κατηγορίες
Ημαθία

Στην Τ66 με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η Ολυμπία Αποστόλου

Με πρωτοβουλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Ολυμπίας Αποστόλου, κλιμάκιο αποτελούμενο από 4 βουλευτές επισκέφθηκε την Τάφρο 66, στο ύψος της γέφυρας Πολυπλατάνου.

Οι κύριοι Πάνας, Παρασύρης, Τσίμαρης και Χνάρης βρέθηκαν στην Τάφρο 66, για να αναδείξουν την ανάγκη πραγματοποίησης έργων καθαρισμού, εμβάθυνσης και ενίσχυσης των αναχωμάτων της Τάφρου καθώς και του Λουδία.

Η πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα στη Θεσσαλία έχει επιτείνει την ανησυχία των κατοίκων, των αγροτών και των επιχειρήσεων της περιοχής που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο κίνδυνο από φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων. Οι βουλευτές δεσμεύθηκαν να αναδείξουν το θέμα πολιτικά και κοινοβουλευτικά.

Η Ολυμπία Αποστόλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, τόνισε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώνει τη φωνή του με την τοπική κοινωνία, ώστε επιτέλους και στην παρούσα συγκυρία, οι κυβερνητικές εξαγγελίες για αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή να γίνουν πράξη πριν έρθει η ώρα να θρηνήσουμε και εμείς, όπως οι Θεσσαλοί συμπατριώτες μας.