Κατηγορίες
Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για φήμες που κυκλοφορούν

Με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν περί επιστολής του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας προς την Αστυνομία και με κύριο αίτημα την απομάκρυνση της ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΟΠΚΕ), δηλώνουμε ρητά πως ΜΟΝΟ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ είναι και καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν.

Η φαντασία μερικών είναι ανεξάντλητη και δηλώνουμε απαρέγκλιτα πως δεν είμαστε λάτρεις της ίντριγκας πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο έργο της Διοίκησης του Α.Τ. Αλεξάνδρειας καθώς και τη Διεύθυνση της Αστυνομίας Ημαθίας και άριστη συνεννόηση και συνεργασία στα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας.

Κλείνοντας προτρέπουμε όλα τα μέλη αλλά και όλους τους πολίτες να σταθούν αρωγοί στο έργο της Αστυνομίας μιας και μέσα σε δύσκολες συνθήκες προσπαθούν να επιβάλλουν την τήρηση της δημόσιας τάξης με πρωταρχικό μέλημα της προστασίας των πολιτών.

Γι’ αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος όχι μόνο στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά ζητά επιτακτικά και την περαιτέρω ενίσχυση του Τμήματός μας.