Κατηγορίες
εκλογές ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αλεξάνδρεια: παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του Γ. Μυλόπουλου

Το πρόγραμμα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε στην Αλεξάνδρεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Μυλόπουλος.

Ο κ. Μυλόπουλος ανέλυσε μια σειρά προβλημάτων που υπάρχουν στην περιφέρεια με κυρίαρχα αυτά των υποδομών , τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και τα εγγειοβελτιωτικά έργα.

Χωρίς υποδομές δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και σήμερα σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία δεν υλοποιείται ούτε ένα μεγάλο έργο , το αποτέλεσμα φαίνεται στην ανεργία όπου η περιφέρεια μας είναι εκ των ουραγών στην Ελλάδα καθώς και στο ΑΕΠ με την κεντρική Μακεδονία να υπολείπεται κατά πολύ των άλλων περιφερειών.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς με τον σιδηρόδρομο, τον προαστιακό και το μετρό βρίσκονται ψηλά στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ με στόχο την βελτίωση των μεταφορών του επιβατικού κοινού, την αύξηση του τουρισμού και την μείωση των ρύπων.

Μετά την ομιλία του κ. Μυλόπουλου Γιάννη ακολούθησε η παρουσίαση του ψηφοδέλτιο στον κόσμο που βρέθηκε στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.

Το ψηφοδέλτιο :

Αδαμίδου Κυριακή (Κική) – Καθηγήτρια μουσικής

Αντωνίου Χρήστος – οικονομολόγος/πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Δίντση Ελένη – Ιδιωτική Υπάλληλος

Ζωγιός Κων/νος -Φοιτητής

Ιντζιάδου Σοφία -εκπαιδευτικός

Κλετσίδη Φωτεινή (Φένια) – Σχεδιάστρια

Κόντογλου Χρήστος – Φοιτητής

Μιχος Στέργιος- Ιδιωτικός Υπάλληλος

Σπυρίδου Αναστασία (Νατάσα)- εκπαιδευτικός

Χειμώνας Αθανάσιος (Σάκης)- Δημοτικός υπάλληλος