Κατηγορίες
αθλητικά

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ζαφειράκη

Νέες προσθήκες ο περιφερειακός Αθανασιάδης και ο τερματοφύλακας Μπάρμπας

Χαμόγελα και αισιοδοξία γέμισε το γήπεδο της Νάουσας, το απόγευμα της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2023, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη.

Η ομάδα της Νάουσας συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία της Handball Premier, ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο αισιόδοξες σκέψεις του 2020, όταν είχε ανέβει στην πρώτη εθνική κατηγορία του χάντμπολ.

Της πρώτης προπόνησης προηγήθηκε συζήτηση στο γραφείο του συλλόγου, όπου και αναλύθηκαν από τον τεχνικό της ομάδας κ. Δεληγιάννη Κώστα, τόσο το προγραμματισμένο προπονητικό πλάνο της προετοιμασίας, όσο και οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι.

Ο κορμός της περσινής ομάδας έχει παραμείνει ίδιος, στο μεγαλύτερο μέρος του, χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης και του προπονητή, αλλά και την αγάπη των αθλητών για τον “Ζαφειρακη”!

Αναλυτικότερα για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο οι αθλητές:
Θεοδωρόπουλος Γιώργος,
Τσάτσας Σοφοκλής,
Ρότζιος Πέτρος,
Μπόλας Βασίλης,
Τσαγκεράς Νίκος,
Μπουμπουλέντρας Θάνος,
Τζουβάρας Κωνσταντίνος,
Πινακούδης Παναγιώτης,
Γαλίτης Ιωάννης,
Θεοδόσης Τσουκαλάς
Λόλας Θωμάς,
Μισαηλίδης Φώτης,
Αποστολίδης Διογένης,
Βαφείδης Πέτρος.

Από την περσινή ομάδα, οι μόνοι αθλητές που αποχώρησαν είναι οι Nebojsa Kanizaj και Danilo Milovic που συνεχίζουν την καριέρα τους σε ομάδες της Γερμανίας και της Ιταλίας αντίστοιχα, ενώ από τους Έλληνες μόνο ο τερματοφύλακας Σάκης Αθανασίου επέστρεψε στην ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, από όπου και κατάγεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας πλαισιώθηκε από την ελπιδοφόρα παρουσία των Ναουσαίων αθλητών του εφηβικού τμήματος, οι οποίοι πέρσι ως Παίδες κατέκτησαν την 4η πανελλήνια θέση στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.