Κατηγορίες
Ημαθία

Κώστας Καλαϊτζίδης: θα είμαι υποψήφιος τον Οκτώβρη

Την υποψηφιότητα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τα τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης.

Με τον δικό του άμεσο και χωρίς φιοριτούρες τρόπο (για τον οποίο είναι αγαπητός στην Ημαθία) ο Κώστας Καλαϊτζίδης μίλησε μεταξύ άλλων για το ψηφοδέλτιο της “Αλληλεγγύης” του Απ. Τζιτζικώστα και όπως είπε 9 από τις 13 θέσεις του ψηφοδελτίου της Ημαθίας έχουν ήδη κλείσει και αναμένονται ακόμη 4 υποψηφιότητες (υπενθυμίζεται ότι στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο η Ημαθία εκλέγει συνολικά πέντε περιφερειακούς συμβούλους από τους 61).

Αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες της επόμενης περιόδου ενώ ερωτηθείς για την υγεία του είπε: “Με βλέπετε, πάρα πολύ καλά. Είμαι καλά, δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που περνάω ένα πρόβλημα υγείας”.

Ο Καλαϊτζίδης έκανε και μια πρόβλεψη για το ποσοστό του συνδυασμού και είπε πως ίσως να είναι πάνω από 65% τόσο στο σύνολο της Περιφέρειας όσο και στην Ημαθία.

Επίσης ευχαρίστησε για τη βοήθεια τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία όπως ανέφερε βοηθούν ώστε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας να αναδεικνύει και να γνωστοποιεί τα προβλήματα τόσο σε περιφερειακό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Δείτε ένα τμήμα από τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί ενώ όλη τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ, στη “Λαϊκούρα” του Μιχάλη Μελιόπουλου.