Κατηγορίες
Ημαθία

Ενεργά στην πυροπροστασία της Ημαθίας οι ραδιοερασιτέχνες

Για μια ακόμη φορά η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βέροιας – Αλεξάνδρειας – Νάουσας έδωσε δυναμικό παρών στην πυροπροστασία της περιοχών της Ημαθίας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας Κωνστ. Βεργώνη και του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας Βασιλ. Παπαδόπουλου.

Τις προηγούμενες ημέρες, όταν οι θερμοκρασίες είχαν χτυπήσει κόκκινο και η περιοχή μας – λόγω του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς – είχε ενταχθεί στις περιοχές με δείκτη επικινδυνότητας 4, η Ε.Ρ.Β.Α.Ν. ανέλαβε δράση και συμμετείχε στην πυροπροστασία με συνεχή παρουσία στο πυροφυλάκιο Πολυδενδρίου, στο άλσος Παπάγου και στο πυροφυλάκιο της Καστανιάς.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Να να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν αυτές τις δύσκολες μέρες με συνθήκες θερμοκρασίας υψηλές 43+ να φυλάνε Θερμοπύλες.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Χριστίνα Νερκίζογλου τον Αντώνη Τσαγκαλίδη, Βασίλη Νικολαΐδη, Παύλο Μανουσαρίδη, SV2OHA Αβραάμ, SY2BPJ Νίκο, SV2OIZ Αχιλλέα, SV2MHA Αθήνα, SV2MJH Στάθη, SV2MHE Ευάγγελο, SV2JQA Μπάμπη.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Βαλάντη Γκουντιόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα που περιφρουρούσε στο Άλσος προφέροντας την βοήθεια του.

Είμαστε πάντα στην διάθεση τις πολιτείας”.