Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο του «Έρασμου»

Το ΔΣ του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τη Θεατρική Ομάδα των Εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, την εμψυχώτριά της, κ. Λίζα Τσέκου, όπως και το Διευθυντή του Σχολείου κ. Βαπτιστή Παντή, για την αξιέπαινη και ιδιαιτέρως τιμητική πρωτοβουλία τους να στηρίξουν το έργο της δομής μας, μέσα από την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της θεατρικής παράστασης «Η Φαύστα μετά τον Μποστ», που ανέβηκε το απόγευμα της 7ης Ιουνίου 2023 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Χώρου Τεχνών Βέροιας.

Μια παράσταση ενθουσιώδους ζήλου και αγάπης του ερασιτέχνη, χωρίς όμως ερασιτεχνισμούς. Απεναντίας, μια παράσταση επαγγελματικών προδιαγραφών και αξιώσεων που θα μείνει στην ιστορία της τοπικής μας καλλιτεχνικής παραγωγής!

Στο ίδιο μήκος κύματος οφείλουμε να απευθύνουμε θερμότατες ευχαριστίες στο συνεργαζόμενο, με την Ομάδα, «Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργοχωρίου», που στήριξε το όλο εγχείρημα, καθώς και στην Εκπαιδευτικό κ. Σοφία Καλογερίδου που μας άνοιξε από την πρώτη στιγμή το δρόμο της διασύνδεσής μας με την εκπαιδευτική κοινότητα του ΕΠΑΛ, όπου πραγματοποιήσαμε, και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε, ενημερωτικές δράσεις, με αντικείμενο την αντιμετώπιση της βίας και των διαφόρων μορφών εκφοβισμού.  Η πρωτοβουλία όλων αυτών ήταν ένα πραγματικά μεγάλο δώρο εθελοντισμού απέναντί μας και ένα  μεγάλο «ευχαριστώ» από πλευράς του «Έρασμου» είναι ίσως πολύ λίγο! 

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο τους. Τόσο το εκπαιδευτικό, όσο και το καλλιτεχνικό.