Κατηγορίες
Ημαθία

Πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον 20ο Αγώνα Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου

Ο 20ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου, ο οποίος προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και του αυτοκινήτου γενικότερα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στο Μακροχώρι.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας και συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων διαδρομές, σλάλομ, περιστροφές κλπ. και οι διαγωνιζόμενοι κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στο χώρο μπροστά από το δημοτικό κατάστημα Μακροχωρίου.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική δράση προσμετράται στο έπαθλο δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας καθώς και στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βόρειας Ελλάδας και ήταν το δεύτερο κομμάτι μιας διήμερης διοργάνωσης (το πρώτο μέρος περιελάμβανε τη Γιορτή Φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού).

Είναι η δεύτερη δράση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας (που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας της) μέσα στον τελευταίο μήνα. Η προηγούμενη συμμετοχή της ήταν στα τέλη Μαρτίου, όταν σε συνεργασία με τον Τ.Ο.Β. είχε δώσει το παρών στη δράση «Ανθισμένες Ροδακινιές 2023».