Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Ποδόσφαιρο: και το ρεζιλίκι συνεχίζεται…

Συνέχεια στο ρεζιλίκι για τη χώρα και για το άθλημα δίδεται τις τελευταίες ώρες, με αφορμή όσα ακούγονται για τον χώρο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ενώ λοιπόν ο χρόνος πιέζει, στον κατάλογο των γηπέδων που θα μπορούσε να διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (ή ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όπως προτιμάτε…) βρίσκονται 4 χώρες:

Ελλάδα, Αλβανία, Ρουμανία και Πολωνία.

Ακριβώς αυτό! Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας “παίζεται” (μετά την Κύπρο) να διεξαχθεί σε κάποια από τις Αλβανία, Ρουμανία ή Πολωνία ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (αλλά χωρίς την παρουσία θεατών).

Είναι προτιμότερο να το ρίξουν στη λοταρία, ας τραβήξουν ένα μπαλάκι με το όνομα μιας εκ των δυο ομάδων, ας της δώσουν και το Κύπελλο με ένα ωραιότατο τηλεοπτικό σόου και να τελειώνει αυτό το ρεζιλίκι…

(Αφού δεν μπορούν να διοργανώσουν έναν τελικό, ο οποίος θα γίνει παρουσία θεατών μέσα στη χώρα – επειδή είναι προφανές πως αδυνατούν να βάλουν τάξη στις εξέδρες και στους παρακείμενους χώρους, καλύτερα του χρόνου ας μην ξεκινήσει το Κύπελλο ή οποιαδήποτε άλλη αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων. Δηλαδή, οι κανίβαλοι και οι ούγκανοι των εξεδρών καθορίζουν τα διαδικαστικά και τα οργανωτικά. Ιστορία για γέλια και για κλάματα λοιπόν. Κρίμα, ειδικά για το ποδόσφαιρο και τους πραγματικούς φιλάθλους…)