Κατηγορίες
Ημαθία

Βέροια: παρουσίαση της Ελληνικής Ένωσης Καφέ

Στη Βέροια, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Αιγές” την Πέμπτη 4 Μαΐου, έγινε παρουσίαση της Ελληνικής Ένωσης Καφέ, των στόχων που έχει θέσει αλλά και όσων έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα.

Πρόκειται για έναν δυναμικό κλάδο της οικονομίας, στον οποίο γίνονται σταθερά βήματα που σκοπό έχουν τη στήριξη και ενίσχυσή του, ώστε να εκλείψουν μια σειρά από στρεβλώσεις αλλά και να κινηθεί ακόμη πιο δυναμικά στο μέλλον.

Την Ένωση “σύστησε” ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ, ο Ημαθιώτης Τάσος Γιάγκογλου που είναι και γραμματέας της Ένωσης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, ενώ το λόγο έλαβαν μεταξύ άλλων – κάνοντας αναφορά στη συνεργασία μεταξύ της Πολιτείας και της Ένωσης – ο πρόεδρος της Ένωσης, Γ. Μπενόπουλος καθώς και ο υφυπουργός Οικονομικών (και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας), Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Στον Απ. Βεσυρόπουλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για τη συνεργασία που είχε με την Ένωση και για τη συμβολή του στην επίλυση θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.