Κατηγορίες
Ημαθία πολιτική

Αποστόλου από τη Βέροια: “μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να οδηγήσει στη νέα Αλλαγή”

Την προεκλογική της ομιλία στη Βέροια έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ολυμπία Αποστόλου.

Η υποψήφια βουλευτής, εμφανώς συγκινημένη στην έναρξη της ομιλίας της, ευχαρίστησε για την παρουσία τους πάρα πολλούς πολιτικούς και προσωπικούς της φίλους και φίλες (μεταξύ αυτών πολλά στελέχη της παλιάς και της νέας γενιάς), που γέμισαν την αίθουσα στην Εληά για να την παρακολουθήσουν στην πρώτη της (ουσιαστικά) προσωπική πολιτική ομιλία με την ιδιότητα της υποψήφιας για μια θέση στο Κοινοβούλιο.

Στη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στη συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ στην επίλυση διαχρονικών προβλημάτων που ταλάνιζαν τον τόπο επί δεκαετίες ενώ άσκησε κριτική τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προεκλογικές τους διακηρύξεις αλλά και για τις περιόδους που κυβέρνησαν τη χώρα.

Ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για το επόμενο διάστημα, επικεντρώνοντας τόσο στα αγροτικά, στον πρωτογενή τομέα και στην αγροδιατροφή όσο και στην κοινωνία, την υγεία, την παιδεία και την οικονομία. Τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι σε αυτές τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα έχει ανοδική πορεία, η οποία θα αποτυπωθεί στην κάλπη.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες από την ομιλία