Κατηγορίες
εκλογές Πολιτικά κόμματα

Αλεξάνδρεια: εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο Αλεξάνδρειας (που βρίσκεται οδό Βετσοπούλου 25, στην Αλεξάνδρεια) έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου 2023.

Ομιλητές στην εκδήλωση των εγκαινίων, που κράτησε περίπου μια ώρα, ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας – που ανέβηκαν στο βήμα με αντίστροφη αλφαβητική σειρά:

Νίκος Τσιαμήτρος, Τάσος Σιδηρόπουλος, Σοφία Πάσχου, Θ. Δέλλας, Μπάμπης Γκιόνογλου, Ολυμπία Αποστόλου.

Οι ομιλητές εστίασαν στο ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων χρόνων και στην προσφορά του στη χώρα, αναφέρθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, στα πρώτα χρόνια των Μνημονίων και στις πολιτικές συνεργασίες που έγιναν τότε και στο αύριο (που όπως είπαν ανήκει πάλι στο ΠΑΣΟΚ). Επίσης εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα κάνει μια καλή εμφάνιση στις εκλογές, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα περίοδο στην οποία θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά γνωστά παλιά στελέχη και παλαιοί υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ (είτε στην Τ.Α. είναι ως βουλευτές), τόσο από την περιοχή της Αλεξάνδρειας όσο και τη Βέροια ή τη Νάουσα – μεταξύ αυτών ο Νίκος Μπρουσκέλης, ο Γιάννης Απατσίδης, ο Φώτης Φωτιάδης, ο Κώστας Ασλάνογλου, η Χαρ. Ουσουλτζόγλου, ο Άγγελος Σαββίδης και ο Ιορδάνης Ελευθεράκης.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τις ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών Ημαθίας καθώς και φωτογραφίες από τα εγκαίνια: