Κατηγορίες
αθλητικά

Ποδόσφαιρο: στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας

Το 0-0 στο ντέρπι κορυφής (μέσα από το οποίο θα αναδεικνύονταν ο πρωταθλητής της Ημαθίας) μεταξύ του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων έδωσε τον τίτλο στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας το απόγευμα του Σαββάτου 8 Απριλίου.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο ένας κέρδιζε με δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) ενώ ο άλλος ήθελε αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, ώστε να καλυφθεί η διαφορά του ενός βαθμού. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, το παιχνίδι κύλησε με τον τρόπο που προέβλεψαν πολλοί: οι ομάδες είχαν συγκεκριμένο “προσανατολισμό”, έχασαν ευκαιρίες και το τελικό 0-0 “έστεψε” πρωταθλήτρια την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Οι θεατές ήταν πάρα πολλοί, όχι μόνο από τα δυο χωριά αλλά από όλη την Ημαθία, αφού δεν ήταν απλά το τελευταίο παιχνίδι των play-off αλλά ένας άτυπος τελικός. Φυσικά μεταξύ των θεατών και πάρα πολλοί που θα τους δούμε σε τοπικά των τριών Δήμων της Ημαθίας ή βουλευτικά ψηφοδέλτια.

Επόμενο βήμα για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας τα μπαράζ, μέσα από τα οποία αν όλα πάνε καλά η ομάδα θα οδηγηθεί στην Γ’ εθνική κατηγορία.