Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Με την παρέλαση των καρναβαλιστών έκλεισε το Μελικιώτικο καρναβάλι 2023

Με όπλα τους την καλή διάθεση, τη θετική ενέργεια και το χιούμορ και με σύμμαχό τους τον καλό καιρό δεκάδες καρναβαλιστές κάθε ηλικίας συμμετείχαν το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (27/2) στην παρέλαση με την οποία έκλεισαν οι εκδηλώσεις για το φετινό “Μελικιώτικο Καρναβάλι”.

Οι κάτοικοι της Μελίκης και της γύρω περιοχής καθώς και οι πάρα πολλοί επισκέπτες που βρέθηκαν στη Μελίκη για μια ακόμη χρονιά χειροκρότησαν τα πληρώματα των αρμάτων και των ομάδων που παρέλασαν. Η θεματολογία για μια ακόμη χρονιά είχε να κάνει με την επικαιρότητα:

μεταξύ άλλων είδαμε κι ακούσαμε από φυλακισμένους σε φυλακές του… Βελγίου μέχρι λιλιπούτειους ζαχαροπλάστες, φάλτσες νότες που πήραν τους δρόμους, ζουζούνια, φουστανελοφόρους, πίπιζες, γκάιντες και νταούλια, Ινδιάνους και την Κρουέλα με τα 101 σκυλιά Δαλματίας, σεΐχηδες από την Αραβία, Μεξικάνους καθώς και τα γνωστά πλέον σατιρικά στιχάκια. Και φυσικά την βασίλισσα Πάτυ και τον Πειρατή του Θερμαϊκού.

Ένα μεγάλο μπράβο στους συμμετέχοντες στην παρέλαση, στους διοργανωτές των εκδηλώσεων και σε όσους με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο βοήθησαν ώστε για μια ακόμη χρονιά το Καρναβάλι της Μελίκης να είναι επιτυχημένο και να αποτελέσει πόλο έλξης για πάρα πολλούς επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής μας.