Κατηγορίες
κοινωνία

Στήριξη κοινωνικών δομών της Ημαθίας απ’ τους πωλητές των λαϊκών με τον “Πάγκο Αγάπης”

Στο πλαίσιο των δράσεών τους με σκοπό την υποστήριξη οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, τα Σωματεία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Επαγγελματιών και Παραγωγών Ν. Ημαθίας οργάνωσαν στην Λαϊκή Αγορά Βέροιας στις 20/12/22 και 27/12/22 τον “Πάγκο Αγάπης”, όπου τα μέλη τους πρόσφεραν φρούτα, λαχανικά, μέλι, αυγά, ενδύματα, υποδήματα και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν τα πρόσφεραν σε κοινωνικές δομές της Ημαθίας, μεταξύ αυτών και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Τα είδη αυτά παραδόθηκαν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στους ανθρώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον κ. Δημήτρη Σαμαρά, Πρόεδρο Λαϊκών Αγορών Ν. Ημαθίας, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Στέφανου Δριστά.

Ευχαριστήριο

Ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς Στέφανος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στα τρία Σωματεία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Επαγγελματιών και Παραγωγών Ν. Ημαθίας.

Και όπως αναφέρουν στο ευχαριστήριό τους, “Πράξεις όπως αυτή η πολύ σημαντική δωρεά, αποτελούν ένδειξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, είναι αξιέπαινες και συμβάλουν στην έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη των ωφελούμενων – νοικοκυριών του Δήμου μας που έχουν ανάγκη και είναι απαραίτητες τις Άγιες τούτες μέρες των Χριστουγέννων, ώστε να μη λείψει τίποτα και από το δικό τους χριστουγεννιάτικο τραπέζι.”