Κατηγορίες
Ημαθία

Βέροια: πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των αστυνομικών της Ημαθίας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας!

Ως πρωτοστάτης στη διοργάνωση και μέγας χορηγός της εκδήλωσης όπως πάντα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, συνεπικουρούμενη από την Ένωση αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ημαθίας καθώς και την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, δια του προέδρου μας κ Μούρτη Αποστόλου ευχήθηκε στους μικρούς φίλους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!

Στη μεγάλη αίθουσα Ανδρόνικος του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον, μάγοι, ξωτικά και ο Άγιος Βασίλης διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους !

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βέροιας Νάουσας και Καμπανίας , πατήρ Σωσίπατρος ο οποίος και μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτη.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της ΔΑ Ημαθίας , ταξίαρχος κ Αδαμίδης Γεώργιος καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων συνοριακής φύλαξης νομού Ημαθίας κ. Τζαφερόπουλος Μιχαήλ!

“Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά” εύχεται μέσα από το ενημερωτικό της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας