Κατηγορίες
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Πρόσκληση για συμμετοχή στη Philoxenia 2022

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιώντας το πρόγραμμα συμμετοχών της στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού για το υπόλοιπο του έτους 2022, επιθυμεί να σας προσκαλέσει σε μία κοινή προσπάθεια με στόχο να εμφανιστεί το τουριστικό προϊόν της Κεντρικής Μακεδονίας πιο ελκυστικό και να δοθεί η ευκαιρία σε φορείς, επιχειρήσεις και επαγγελματικές ενώσεις να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής των προϊόντων ή και των υπηρεσιών τους.

Πιο συγκεκριμένα η Έκθεση στην οποία θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το μήνα Νοέμβριο είναι η “PHILOXENIA”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2022.

Περαιτέρω πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις ώρες λειτουργίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://philoxenia.helexpo.gr/el

Στην παραπάνω έκθεση η Περιφέρεια μπορεί να διαθέσει τον χώρο της για:

α. τη φιλοξενία επαγγελματικών συναντήσεων

β. τη διοργάνωση παρουσιάσεων

γ. τη διανομή πληροφοριακού υλικού

δ. τη διοργάνωση εκδηλώσεων και

ε. τη συντονισμένη αξιοποίηση των ευκαιριών επικοινωνίας με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν αναλαμβάνει την διαδικασία και το κόστος μεταφοράς του υλικού τουριστικής προβολής άλλων φορέων.

Ο κάθε φορέας θα πρέπει να μεριμνήσει με δική του ευθύνη για την αποστολή του τουριστικού του υλικού, ενημερώνοντας παράλληλα την Περιφέρεια. Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι για την εξασφάλιση καρτών εισόδου, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο εγγραφής επισκεπτών της έκθεσης.

https://services.helexpo.gr/philoxenia2022reg/

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη συνεργασία για τη συντονισμένη και εναρμονισμένη τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2313325506 (κα Αλεξάνδρα Γαϊτανάκη) και 2313325579 (κα Αργυρώ Παπαϊωάννου) και να αποστείλετε σχετικό αίτημα στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: tourismos@pkm.gov.gr