Κατηγορίες
Ημαθία

Σεμινάριο για την Εξυπηρέτηση – Συναλλαγή Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις στη Βέροια

Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και τις ώρες 09:00 -13:00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα την Εξυπηρέτηση – Συναλλαγή Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις, για τα Στελέχη των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)  των Δήμων της Π.Ε. Ημαθίας. 

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά ένα σύνολο καινοτόμων Επιμορφωτικών Σεμιναρίων για τα Στελέχη των Κέντρων Κοινότητας, των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και των ΚΠΑ 2 της ΔΥΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος των Σεμιναρίων είναι η ενίσχυση των γνώσεων των Στελεχών από τις προαναφερθείσες Υπηρεσίες σε ζητήματα εξυπηρέτησης – συναλλαγής με πολίτες με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, αλλά και η ενδυνάμωσή τους για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Συνολικά θα υλοποιηθούν 14  Σεμινάρια για τα Στελέχη, των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, των Κέντρων Κοινότητας και των ΚΠΑ2 της ΔΥΠΑ, όλων των Δήμων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ξεκινώντας από την Βέροια.