Κατηγορίες
παραπολιτικά Πολιτικά κόμματα

Μετά απ’ τις φωτογραφήσεις και τα σχόλια, ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση, ώστε τα μπει ένα τέλος στα σχόλια και στα … συμπεράσματα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες (με αφορμή την εμφάνιση τοπικών στελεχών του σε εκδηλώσεις με υποψήφιους ή φερόμενους ως υποψήφιους) εξέδωσε το τοπικό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ένα χρόνο σχεδόν πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουμε εισέλθει σε μία άτυπη προεκλογική περίοδο. Λόγω του γεγονότος αυτού, προσωπικότητες του Δήμου μας που επιθυμούν η φέρεται να επιθυμούν την κάθοδο στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως Υποψήφιοι Δήμαρχοι, πραγματοποιούν εμφανίσεις σε διάφορες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις υπήρξαν και παρουσίες προσώπων τα οποία, ανήκουν στον χώρο του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. είτε με την ιδιότητα του Μέλους – Φίλου ή ακόμα και με την ιδιότητα εκλεγμένου μέλους σε θέσεις του Οργανωτικού Τομέα του Κινήματος.

Το ΠΑ.Σ.Ο.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. έως σήμερα δεν έχει εκφράσει την στήριξη σε κανένα πρόσωπο το οποίο φιλοδοξεί να κατέλθει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, συνεπώς οποιαδήποτε ταύτιση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν είναι αποδεκτή.

Η ανάδειξη των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών γίνεται από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, μετά από διαδικασία διαβούλευσης και τις προτάσεις από τα αποκεντρωμένα όργανα (Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις, Περιφερειακά Γραφεία). Οι υποψήφιοι αναδεικνύονται με δημοκρατικές διαδικασίες, με τη συμμετοχή και την έκφραση της βούλησης των μελών του φορέα.»