Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι Δήμος Αλεξάνδρειας

Αλεξάνδρεια: στο… όριο οι αντιδήμαρχοι!

Στο όριο θα είναι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης Σεπτεμβρίου 2022 οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλεξάνδρειας, αφού η θητεία τους που ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 λήγει την επόμενη ημέρα της συνεδρίασης.

Θα είναι για κάποιους η τελευταία τους εμφάνιση με την ιδιότητα αυτή; Θα είναι και για άλλους “μια ακόμη συνεδρίαση”, όπως άλλες προηγούμενες;

Όπως και να ‘χει το πράμα, ο τελευταίος λόγος ανήκει στο δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη. Ο οποίος κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να επιλέξει και να γνωστοποιήσει τον αριθμό και τα ονόματα αυτών που θα αναλάβουν θέση αντιδημάρχου για το τελευταίο (ουσιαστικά) τμήμα αυτής της δημοτικής περιόδου.

Πριν από αυτό θα πρέπει επίσης να προηγηθεί συνάντηση των μελών της παράταξης του Αργ. Πανταζόπουλου (μιας παράταξης που συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα), αφού θα πρέπει να υπάρξει πράξη με την οποία η συγκεκριμένη παράταξη θα προτείνει – κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της – αυτούς που θα δύνανται να αναλάβουν θέση αντιδημάρχου.