Κατηγορίες
Ημαθία

Στην Ημαθία ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας – επισκέφθηκε έργα

Στην Ημαθία, σε έργα που ολοκλήρωσε και υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, βρέθηκε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ημαθίας Στέργιο Μουρτζίλα και Απόστολο Νεστορόπουλο επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Κοπανού στον Δήμο Νάουσας, το οποίο ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε ενεργειακά με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολούθως ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε την εθνική οδό Νάουσας – Σκύδρας, στη διασταύρωση Κοπανού και στην περιοχή της Πατρίδας, όπου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ολοκλήρωσε ήδη μια σειρά από ασφαλτοστρώσεις και βελτιώσεις, τοποθέτησε νέα σήμανση και στηθαία ασφαλείας, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας του δρόμου.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες καθαρισμού του ρέματος στα Λευκάδια, που υλοποίησε η Περιφέρεια και έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Στη Βέροια ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το 6ο και 13ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο επίσης με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε ενεργειακά.

Τέλος ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τη Σχολή Μετεκπαίδευσης Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας στη Βέροια, όπου προγραμματίζεται η εκπόνηση μελέτης και η έκδοση των απαιτούμενων αδειών, προκειμένου να ανεγερθεί νέο κτίριο κοιτώνων 3.000 τ.μ. Η μελέτη θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Νάουσα οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Ηρωικής Πόλης Νάουσας Νίκου Καρανικόλα και στη Βέροια παρουσία του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη.