Κατηγορίες
κοινωνία

Αγιασμός για την έναρξη εργασιών της κατασκευής του νέου ΚΔΗΦ ΑμΕΑ στην Πατρίδα

Την Τρίτη 27 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού από τον εφημέριο της τοπικής ενορίας Πατρίδας πάτερ Διονύσιο για την έναρξη εργασιών της κατασκευής του νέου ΚΔΗΦ στην Πατρίδα Βέροιας.

Όπως είχε ανακοινωθεί με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων και με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού η τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο με την παρουσία μόνο των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ ν.Ημαθίας καθώς και των εργαζόμενων του εργοταξίου.

Στο ενημερωτικό του Συλλόγου αναφέρονται επίσης τα ακόλουθα:

“Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορείτε να παρευρεθείτε όλοι εσείς που έχετε σταθεί μέχρι σήμερα σπουδαίοι αρωγοί στην νέα προσπάθεια μας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ. Η αμέριστη βοήθεια του ΙΣΝ – Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του Κοινωφελές Ιδρύματος Αθανασίου κ.Λασκαρίδη – A.C. Laskaridis Charitable Foundation, του Δήμου Βέροιας αλλά και του καθενός από εσάς ξεχωριστά αποτελεί για εμάς κινητήρια δύναμη για την συνέχεια.

Ο έργο της ανέγερσης αποτελεί το μεγαλύτερο έργο που υλοποιείται αυτή τη στιγμή στην Ημαθία και ξεκίνησε χάρη στις προσπάθειες όλων μας, ωστόσο ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος για τις μέρες μας και θα θέλαμε να σας έχουμε όλους συνοδοιπόρους μέχρι το τέλος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ ν.Ημαθίας εύχεται με το καλό να βρεθούμε όλοι μαζί στα εγκαίνια της λειτουργίας του νέου Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ.”