Κατηγορίες
βουλευτές

Τσαβδαρίδης για καταδίκη Χρυσής Αυγής: “η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε την εγκληματική δράση των θλιβερών νοσταλγών του Ναζισμού”

Σε γραπτή δήλωση του με αφορμή την έκδοση της ετυμηγορίας του Εφετείου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβαδαρίδης αναφέρει τα ακόλουθα:

“Σήμερα η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε την εγκληματική δράση των θλιβερών νοσταλγών του Ναζισμού στη χώρα μας και οριστικοποίησε ότι το τυφλό μίσος και ο φανατισμός δεν έχουν καμία θέση στο Κράτος Δικαίου.

Η Δημοκρατία μας νίκησε για ακόμη μία φορά. Η Δημοκρατία μας που ήδη με την απόφαση του Ελληνικού Λαού στις προηγούμενες εκλογές έστειλε στο περιθώριο της κοινοβουλευτικής Ιστορίας το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται υπερήφανη και δικαιωμένη για τη συμβολή της προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί είναι η παράταξή μας που έστειλε στη Δικαιοσύνη όλους τους φακέλους, είναι η παράταξή μας που απέκλεισε την κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, είναι η παράταξή μας που αρνήθηκε σε κάθε ευκαιρία και σε όλους τους τόνους τη νομιμοποίηση της παρουσίας της Χρυσής Αυγής σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, είναι η παράταξή μας που διευκόλυνε και επιτάχυνε την τελματωμένη για χρόνια ποινική διαδικασία.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά έκανε το καθήκον της χάρη στους εξαιρετικούς λειτουργούς της που διακρίνονται τόσο για την άριστη νομική τους κατάρτιση όσο και για την ευθυκρισία τους.”