Κατηγορίες
πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία Χωρίς κατηγορία

Θεατρική ομάδα με την ονομασία “Θέρως” ανακοίνωσε η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας

Από τη Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας “ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ” ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Η Λέσχη κινηματογράφου και πολιτισμού Αλεξάνδρειας ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της θεατρικής ομάδας Θέρως στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου.

Σκοπός της θεατρικής ομάδας είναι να γίνει μία νέα στέγη δημιουργίας και πολιτιστικής δράσης στην πόλη μας. Οι συμμετέχοντες μέσα από τα μαθήματα, τις συναντήσεις και τις δράσεις της ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να αγαπήσουν και να μυηθούν στην υποκριτική τέχνη, να εκφραστούν δημιουργικά, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την τέχνη του θεάτρου.

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες, οι οποίοι θα ήθελαν να εκφραστούν μέσω του θεάτρου, ανήκοντας σε μια δημιουργική ερασιτεχνική ομάδα.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το θέατρο, συμμετέχοντας στις παραγωγές είτε ως ηθοποιοί είτε ως ομάδα υποστήριξης στα σκηνικά, τα κοστούμια, τα φώτα κ.α. Η ομάδα μας είναι ένα ανοιχτό βήμα έκφρασης. Η αγάπη για το θέατρο, τις τέχνες και τον πολιτισμό γενικότερα, το μεράκι, η αίσθηση της ομαδικότητας και η καλή διάθεση για προσφορά είναι τα βασικά συστατικά για όσους επιθυμούν να έρθουν στην παρέα μας!

Συντονισμός : Χρύσα Αντωνίου

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του συλλόγου, στη διεύθυνση Σοφοκλή Βενιζέλου 9, Αλεξάνδρεια.

Για πληροφορίες – εγγραφές στο τηλέφωνο 6970608291″