Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια παιδεία

Μεγάλη επιτυχία για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Στη βασική δράση του προγράμματος ERASMUS+ (Σχολική Εκπαίδευση με τίτλο: “ΨΥΧΗ ΔΥΝΑΤΗ”) θα συμμετάσχει για μια ακόμη χρονιά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει σχέδια κινητικότητας παρέχουν στους συμμετέχοντες και τη δυνατότητα να μετακινούνται σε μια άλλη συμμετέχουσα χώρα, με σκοπό να σπουδάσουν, να δουλέψουν, να διδάξουν, να εκπαιδεύσουν και να αναπτύξουν επαγγελματικά προσόντα και δεξιότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας συνεχίζει να διευρύνει τους ευρωπαϊκούς ορίζοντες για άλλη μια χρονιά. Ύστερα από την αξιολόγηση του Εθνικού μας φορέα συντονισμού, του ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), εγκρίθηκε νέο πρόγραμμα βασικής δράσης ΚΑ1- Σχολική Εκπαίδευση με τίτλο: “ΨΥΧΗ ΔΥΝΑΤΗ” και προορισμοί του σχολείου αυτή τη χρονιά είναι η Ισπανία και η μακρινή Ισλανδία.

“Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας” καταλήγει στο ενημερωτικό σημείωμα που υπογράφει η συντονίστρια και νόμιμη εκπρόσωπος του σχολείου Κική Μουσαφίρη.