Κατηγορίες
Κοινότητα Τρικάλων τοπικά νέα

Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα

Τα εγκαίνια ενός νέου και σύγχρονου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020 στο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Το γήπεδο, την κατασκευή του οποίου χρηματοδότησε ο Δημήτρης Ιτούδης, εγκαινίασαν ο ίδιος ο προπονητής της CSKA Μόσχας και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δεκάδες συγχωριανοί και φίλοι του Δ. Ιτούδη ενώ μετά τον αγιασμό και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν 2 παιχνίδια από νεαρούς καλαθοσφαιριστές τοπικών ομάδων.

Αναμνηστικές πλακέτες επέδωσαν στον Δ. Ιτούδη τόσο ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας όσο και ο πρόεδρος της Κοινότητας Τρικάλων, Β. Κασνακίδης. Επίσης ένα ιδιαίτερο δώρο έδωσε στον προπονητή της CSKA ο Χρήστος Παπαδημητρίου, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική τόσο στη δημιουργία του γηπέδου (αφού μαζί είχαν συζητήσει πριν από περίπου έναν χρόνο την ιδέα για το γήπεδο) όσο και στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση την παρακολουθήσατε ζωντανά μέσα από τη σελίδα της Περισκόπησης στο facebook – εκεί μπορείτε να βρείτε και τα σχετικά βίντεο.