Κατηγορίες
κορωνοϊός Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστας Απόστολος

Τζιτζικώστας: “Η ώρα να ξαναβρεθούμε ήρθε” (βίντεο)

Σε μήνυμά του εν όψει της άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρει μεταξύ άλλων:

Αύριο, όλοι μαζί ως κοινωνία, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στη νέα πραγματικότητα. Δεν επιστρέφουμε ακόμα στον τρόπο που ζούσαμε και στις συνήθειές μας, πηγαίνουμε όμως μπροστά και ξεκινάμε να ξεπερνούμε τους περιορισμούς που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού. (…) Η ώρα να ξαναβρεθούμε ήρθε, έτσι θα έρθει και η ώρα που θα ξαναβρούμε τη ζωή μας, χωρίς να αφήσουμε κανέναν μόνο του, κανέναν πίσω.”

Πριν κοιτάξουμε μπροστά, αξίζει ρίξουμε μία ακόμα ματιά πίσω μας. Σε αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσουμε περήφανοι, θα νιώσουμε πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, γιατί όλοι μαζί καταφέραμε, αυτό που έμοιαζε, και ήταν πράγματι δύσκολο: με ατομική και συλλογική ευθύνη, με αλληλεγγύη, με υπομονή και αληθινό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους γύρω μας, κερδίσαμε την πρώτη μάχη απέναντι στον κορονοϊό.” (…)

“Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μου” αναφέρει ο Απ. Τζιτζικώστας στο μήνυμά του, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια της ανάρτησης.