Κατηγορίες
κορωνοϊός Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υγεία

Τρεις χιλιάδες σακούλες με υγειονομικό υλικό διένειμε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης

Τρεις χιλιάδες σακούλες με υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας στους ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης διένειμε από το πρωί της Κυριακής 12 Απριλίου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Κάθε σακούλα που παρέλαβαν οι ιδιώτες γιατροί περιέχει μάσκες, γάντια, αντισηπτικό, αντισηπτικό κρεμοσάπουνο και ασπίδα προσώπου.
Συνολικά διανεμήθηκαν, από εθελοντές της ΠΚΜ και μέλη του Ιατρικού Συλλόγου 150.000 μάσκες και γάντια και από 3.000 αντισηπτικά, κρεμοσάπουνα και ασπίδες.

«Σήμερα διανέμουμε στους ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, κρεμοσάπουνα και ασπίδες προστασίας, προκειμένου να δώσουν εξοπλισμένοι τη δική τους μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε τη διανομή υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας στους ιδιώτες γιατρούς και των άλλων έξι Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ στη συνέχεια θα διανείμουμε υλικό και στους οδοντιάτρους της περιοχής μας.” είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.