Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης κοινότητα Μελίκης τοπική επικαιρότητα

Σε Μελίκη και Νεόκαστρο ο Π. Γκυρίνης για να δει την πορεία εργασιών

Στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης, βρέθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των τομών του έργου της κατασκευής αποχέτευσης Μελίκης αλλά των εργασιών καθαρισμού τάφρων.
Ο δήμαρχος, που συνοδεύονταν από τους αντιδημάρχους Ν. Σαρακατσιάνο (Οικονομικών) και Κ. Βενιόπουλο (Τεχνικών Έργων) επισκέφθηκε τις Κοινότητες Μελίκης και Νεοκάστρου.

Ο δήμαρχος, αφού συνομίλησε με τους αρμοδίους των έργων, δήλωσε τα εξής:

Σήμερα ήρθαμε να ενημερωθούμε για την πρόοδο των εργασιών του έργου Κατασκευής Αποχετευτικού Δικτύου και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στον οικισμό της Μελίκης και διαπιστώσαμε ότι η ποιότητα της παροχής των εργασιών είναι εξαιρετική.

Με τις εργασίες που εκτελούνται στην Ενότητα της Μελίκης, αλλά και με την αδιάλειπτη λειτουργία του Δήμου Αλεξάνδρειας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω του κορωνοϊού, δείχνουμε την έμπρακτη στήριξη της δημοτικής αρχής προς τους Δημότες, προκειμένου να αντιμετωπίζονται ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά τους”.


Ειλικρινά, απ’ την Περισκόπηση ευχόμαστε οι κάτοικοι της Μελίκης – όταν με το καλό τελειώσουν τα έργα για την αποχέτευση του χωριού τους – να απολαύσουν το συντομότερο και με γρήγορα κλεισμένα τα χαντάκια στους δρόμους ένα πραγματικά καλό έργο και όχι κάτι παρόμοιο με αυτό το χρυσοπληρωμένο πρόβλημα των 9 και βάλε εκατομμυρίων ευρώ που είχε κατασκευαστεί και (υποτίθεται πως) λειτουργεί στο Πλατύ…