Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική ΚΕΔΑ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Χ. Αντωνίου: “ουδέποτε μου έγινε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ επίσημη πρόταση”

Τη δική της απάντηση στην ανακοίνωση της ΚΕΔΑ και του προέδρου της, Μ. Σταυρή, σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με την ΚΕΔΑ δίνει η Χρύσα Αντωνίου.

Στην απάντησή της, που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook, αναφέρει τα ακριβώς αντίθετα από όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΚΕΔΑ ενώ η ίδια ανάρτηση είναι και ένα ευχαριστήριο προς τους ανθρώπους που συνεργάστηκε.

Η ανάρτηση:

“Είναι πολλές οι στιγμές στη ζωή μας που κλείνει ένας κύκλος και έρχεται η ώρα να πούμε ένα αντίο.Άλλωστε τι είναι η ζωή, μια παράσταση, που η αυλαία θα ανέβει και θα πέσει ουκ ολίγες φορές.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο σε όλους ανεξαιρέτως τους συνεπιβάτες μου, σ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι που διήρκησε 12 χρόνια στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας. Σ’όλα αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία βιώσαμε συναισθήματα που δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια. Μαζί δημιουργήσαμε, νιώσαμε, αγαπήσαμε, δεθήκαμε, προσφέραμε και μεγαλώσαμε το παιδί μας….τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας. Μία ομάδα πάντα ανοιχτή σε νέα μέλη και σε νέες ιδέες.

Οφείλω να ευχαριστήσω , την εκάστοτε Τοπική Αρχή, τον κ. Γκιόνογλου, κ. Δημητριάδη, κ. Γκυρίνη, για τη στήριξη τους σε ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο εγχείρημα καθώς και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της θεατρικής ομάδας. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ το χρωστάω σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε και αγκαλιάσατε το έργο μας και την προσπάθεια μας με τεράστια αγάπη και ενθουσιασμό.

Σε εσάς, οφείλω μία εξήγηση σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας μου με την Θεατρική ομάδα της ΚΕΔΑ. Θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε μου έγινε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ επίσημη πρόταση ανανέωσης σε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας, παρά μόνο ανακοίνωση της μη ανανέωσης της υπάρχουσας σύμβασης και τη διακοπή της συνεργασίας μας. Είμαι σίγουρη πως όσοι γνωρίζετε το ζήλο και το μόχθο που επέδειξα όλα αυτά τα χρόνια – πάντα πιστή στις καλλιτεχνικές μου αξίες και ειδικά στο θέατρο – κατανοείτε και το γεγονός ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ μια πρόταση ανανέωσης, με σκοπό την προοδευτική αναδιοργάνωση της ομάδας. Πόσο μάλλον μία πρόταση συνεργασίας με καταξιωμένους ανθρώπους του θεάτρου , πράγμα που έχω αποδείξει και εμπράκτως μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μου με τον κ. Οδυσσέα Γωνιάδη. Επίσης έχω την ανάγκη να επισημάνω πως δεν ήταν λίγες οι φορές που πρότεινα την δημιουργία παιδικού τμήματος με σκοπό την προώθηση της θεατρικής αγωγής και στις μικρότερες ηλικίες.

Κλείνω αυτή τη σελίδα γεμάτη εμπειρίες, όμορφες και έντονες στιγμές και με αισιοδοξία, θεωρώντας πως έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Εύχομαι από καρδιάς, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας να συνεχίσει την επιτυχημένη της παρουσία, να συμβάλει στην αναβάθμιση του επιπέδου και της ποιότητας της θεατρικής τέχνης, στην προώθηση της πολιτιστικής κουλτούρας και της ποιότητας της ζωής του τόπου μας και ν’ αγαπηθεί ακόμη περισσότερο από τον κόσμο.”