Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

1.123.570 ευρώ. Αυτή είναι μια ακόμη “κληρονομιά” στο Δήμο Αλεξάνδρειας…. (βίντεο)

Το σύνολο αυτών που επισημάναμε ΕΔΩ, συζητήθηκε εκτενώς στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Φεβρουαρίου 2020.

Όσον αφορά το μεγαλύτερο από αυτά, στους περισσότερους είναι πλέον γνωστή η ιστορία, όμως ας την αναφέρουμε περιληπτικά: ο πρώην Δήμος Μελίκης είχε στήσει κοινοπραξίες με ιδιώτες έχοντας ελάχιστο ποσοστό, οι κοινοπραξίες για διάφορους λόγους δεν απέδιδαν τα προβλεπόμενα στο Δημόσιο Ταμείο, το πράγμα πήγε στα δικαστήρια από το 2013, η απόφαση βγήκε 6-7 χρόνια μετά και τώρα υπάρχουν δημότες που καλούνται να πληρώσουν στο Δημόσιο (αντί να πληρώσουν στο Δήμο δικά τους χρέη) το ποσό. Που είναι τεράστιο: 1.123.570 ευρώ!!!

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο, με τη δηκτική αναφορά του Γ. Κιρκιλιαννίδη που στο τέλος θα γίνει σλόγκαν: “περαστικά στους πολίτες του ενιαίου Δήμου της Αλεξάνδρειας, περαστικά σε όλους εμάς”.

Επίσης μια ακόμη σημείωση, επειδή οι περισσότεροι έχουν “κοντή” και επιλεκτική μνήμη: όσο τα χρόνια περνάνε και απομακρυνόμαστε από το 2010, βγαίνουν στη φόρα διάφορα και βλέπουμε πως τελικά ο “μεγάλος ασθενής” δεν ήταν ο τότε Δήμος Αλεξάνδρειας, όπως μεγαλόφωνα διατείνονταν πρώην δήμαρχος (που υποτίθεται πως ήξερε, αλλά απ’ ότι φαίνεται είχε μπερδέψει τους Δήμους)…