Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Θετικός απολογισμός για το βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Καλή εμφάνιση και άνετη νίκη πέτυχαν οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στο παιχνίδι με την Κρύα Βρύση.

Οι μικρές αθλήτριες του Γιάννη Σταυρόπουλου, που βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα κέρδισαν την ομάδα της Κρύας Βρύσης με 0-3 σετ (19-25, 20-25, 19-25) στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ενώ ο προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής – ώστε να αποκτηθούν εμπειρίες και να βγουν συμπεράσματα – σε όλες τις παίκτριες.

Για τον ΓΑΣ αγωνίστηκαν οι Μαλάμογλου Άρτεμη, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Τρύπου Έλσα, Παπαδήμα Νάσια, Μάρτου Κατερίνα, Γιοβανοπουλου Έλενα, Τζεσι Τσέρι, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα, Μάγου Μαρία.


Επόμενη αγωνιστική για τις παγκορασίδες είναι την Κυριακή 9-2-2020 (στις 14:00), με τον Ίκαρο Έδεσσας.

Όσον αφορά την ομάδα γυναικών του ΓΑΣ, αυτή πέρασε νικηφόρα και από την Καστοριά την Κυριακή 2/2.
Πάρα τις ηχηρές απουσίες σημαντικότατων παικτριών (Τόζογλου Γ. – Χουτζοπούλου Κ.) ο Γ. Σταυρόπουλος “έστησε” την ομάδα πάνω σε “ισχυρές βάσεις” καλύπτοντας εντέχνως όποιο κενό είχε δημιουργηθεί και η νίκη με 1-3 σετ ήταν κάτι το προδιαγεγραμμένο (23-25, 11-25, 25-20, 18-25).

Η ομάδα που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, έδειξε την ανωτερότητά της καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και η αξία των έμπειρων κοριτσιών της ομάδας έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Αξιοσημείωτο όμως κι η σημαντική παρουσία των μικρών κοριτσιών της ομάδας που κέρδισαν το ένθερμο χειροκρότημα της κερκίδας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο προπονητής εμπιστεύτηκε να αγωνιστούν ταυτόχρονα οι παγκορασίδες σε ματς γυναικείου πρωταθλήματος κι αυτές τον δικαίωσαν με την απόδοσή τους!

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον έως τώρα αήττητο Ίκαρο Έδεσσας, στο οποίο οι αθλήτριες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να πάρουν το πολυπόθητο διπλό που θα αυξήσει τις όποιες πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας!

Για τον ΓΑΣ αγωνίστηκαν οι Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα, Χατζοπούλου Δήμητρα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χουτζοπούλου Χριστίνα, Ντούφα Στέλλα, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα

Επόμενη αγωνιστική :
Κυριακή 9/2/2020
Ώρα : 16:00
Δ.Α.Κ Έδεσσας
Ίκαρος Έδεσσας – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια