Κατηγορίες
Κοινότητα Πλατέος χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Το Τραινάκι του Αη Βασίλη στο Πλατύ (φωτό-βίντεο)

Στο Πλατύ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 το Τραινάκι του Αη Βασίλη, στο πλαίσιο των επισκέψεων που κάνει σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας με πρωτοβουλία της Π.Ε. Ημαθίας.

Οι μικροί φίλοι του Αη Βασίλη ανέμεναν με ανυπομονησία την έλευση του τραίνου, το οποίο μετέφερε την πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων στον ιδανικότερο ίσως χώρο για την περίσταση, στο χώρο της Αστερούπολης που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της (στις 24 Δεκεμβρίου).

Τα παιδιά το διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και φυσικά έκαναν μια βόλτα με το τραινάκι.

Η φετινή πρωτοβουλία της Π.Ε. Ημαθίας να στείλει το τραινάκι σε διάφορα σημεία της Ημαθίας αξίζει συγχαρητήρια για έναν κυρίως λόγο: δόθηκε η δυνατότητα σε πολλούς μικρούς Ημαθιώτες να διασκεδάσουν και αυτοί, γιατί ίσως να μην μπορούσαν να επισκεφθούν τη Βέροια και την Γιορτή Σοκολάτας. Του χρόνου μακάρι να προγραμματιστούν επισκέψεις σε ακόμη περισσότερα μέρη, για να χαρούν και να διασκεδάσουν ακόμη περισσότερα μικρά παιδιά.

Το επόμενο χριστουγεννιάτικο ραντεβού στο Πλατύ είναι για τις 24 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ανάβει το δένδρο της Αστερούπολης και ξεκινούν οι εκδηλώσεις που θα κρατήσουν 8 ημέρες.