Κατηγορίες
Πλατύ

Ολοκληρώνεται σειρά ασφαλτοστρώσεων στις Δ.Ε. Αντιγονιδών, Αλεξάνδρειας και Πλατέος

Με την ασφαλτόστρωση δυο τμημάτων οδών στο Πλατύ ολοκληρώνεται ο κύκλος μια σειράς ασφαλτοστρώσεων που κάνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στις Δ.Ε. Αντιγονιδών, Αλεξάνδρειας και Πλατέος, και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Αλεξάνδρειας, Σταυρού, Επισκοπής, Πλατέος, Βρυσακίου και Ξεχασμένης.

Πρόκειται για παρεμβάσεις μικρής ή μεσαίας κλίμακας σε κάθε χωριό, που είχαν ενταχθεί σε σύμβαση που υπογράφηκε τον Ιανουάριο του 2019 και η εκτέλεσή της παρατάθηκε, αφορούσε τη βελτίωση σημείων του οδικού δικτύου εντός οικισμών του Δήμου και υλοποιούνταν σταδιακά.

ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΡΓΑ

Στο Πλατύ τουλάχιστον ο ένας από τους δυο δρόμους που “έπεσε άσφαλτος” σίγουρα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα (όπως είχαμε αναφέρει ΕΔΩ τον Μάρτιο του 2017 ήταν ένα “από τα χειρότερα του δημοτικού οδικού δικτύου εντός κατοικημένων περιοχών, ένας καρόδρομος”, που είχε ξεμείνει από την εποχή που γίνονταν τα έργα για την αποχέτευση).

Μέχρι ένα σημείο είναι κατανοητό πως οι ασφαλτοστρώσεις δεν είναι από τα έργα που αποφασίζονται και υλοποιούνται μέσα σε μια μέρα ή σε έναν μήνα, όμως στο συγκεκριμένο δρόμο τα πράγματα σίγουρα είχαν ξεφύγει χρονικά.

Τώρα, όσον αφορά συγκεκριμένα το Πλατύ, θα πρέπει να αναμένεται η ασφαλτόστρωση 2-3 ακόμη κομματιών δρόμων που ακόμη παραμένουν χωματόδρομοι (και είναι στα όρια του οικισμού) καθώς και να προχωρήσει η διόρθωση όλων των σημείων που έχουν πρόβλημα (και οφείλεται σε τομές ή καθιζήσεις λόγω των εργασιών για την αποχέτευση).