Κατηγορίες
διάφορα καιρός

Άντε, ας γυρίσουμε και τα ημερολόγια στο… κανονικό!!!

Ότι κάναμε, κάναμε αδέρφια! Τέλος ο Αύγουστος! Χθες ήταν 89 Αυγούστου (που έτυχε φέτος να συμπίπτει με την 28η Οκτωβρίου). Από σήμερα ο καιρός μπαίνει στο φθινοπωρινό – χειμωνιάτικο mood και όλοι πρέπει να ξεχάσουμε τα “τρελά” του καιρού.
Πρέπει λοιπόν να επαναφέρουμε στην κανονικότητα (για να χρησιμοποιήσουμε και μια λέξη της μόδας) και τα ημερολόγια. Μαζί με τη χειμερινή ώρα μας ήρθε και το φθινόπωρο που άργησε και ο χειμώνας οσονούπω.

Αλλάζει λοιπόν ο καιρός από Τρίτη, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και συννεφιές. Την Τρίτη προβλέπεται συννεφιά και 23°C. Την Τετάρτη μια από τα ίδια ενώ από Πέμπτη και μετά ο καιρός θα είναι ακόμη πιο φθινοπωρινός, με βροχούλες, θερμοκρασία που δεν θα ξεπερνά τους 16°C ενώ την Παρασκευή (που μπαίνει ο Νοέμβρης) προβλέπεται ακόμη πιο μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας (θα πάει στους 11°C).

Πιο αναλυτικά θα σας έχουμε τις επόμενες ημέρες.
Για την ώρα αλλάξτε όσα ρολόγια έχετε ξεχάσει και κόψτε από τα ημερολόγιά σας τις σελίδες με τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Πηγαίνετε τα κατευθείαν στο Νοέμβριο, να τελειώνουμε. Α, Αύγουστος τέλος!!!