Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι

Συνάντηση του αντιδημάρχου Δριστά με εργαζόμενους στις υπηρεσίες Πρόνοιας και Παιδείας του Δήμου

Μια κάπως… “διαφορετική” συνάντηση με τους εργαζόμενους στα τμήματα Πρόνοιας και Παιδείας του Δήμου Αλεξάνδρειας είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δριστάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας και ο αντιδήμαρχος συζήτησε σε χαλαρό κλίμα (συνοδεία φαγητού) με τους εργαζομένους με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια και θα συνεργάζεται και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ αιρετού και εργαζομένων, να συζητηθούν πράγματα που στο “στενό” εργασιακό περιβάλλον είναι καμιά φορά δύσκολο να αναδειχθούν και σε τελική ανάλυση να υπάρξει μια ακόμη πιο καλή σχέση. Άλλωστε είναι αποδεδειγμένο (σίγουρα στον ιδιωτικό τομέα, στον οποίο τέτοια γίνονται συχνά) ότι οι καλές σχέσεις φέρνουν αποτέλεσμα και τα τυχόν προβλήματα λύνονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

 

Συγκέντρωση Δριστάς εργαζόμενοι

Συγκέντρωση Δριστάς εργαζόμενοι

Δριστάς Σ - Γλυκου Κ

Στα “εκτός προγράμματος” της συνάντησης αυτής (που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι μια συνάντηση θα πρέπει να την κάνουν όλοι οι αιρετοί – μικρός τόπος είμαστε και το καλό κλίμα έχει πάντοτε θετικό αντίκτυπο στο έργο αιρετών και εργαζομένων) θα πρέπει να καταγραφούν το πέρασμα απ’ τη συνάντηση του δημάρχου Π. Γκυρίνη καθώς και η προσωπική χροιά που είχε για τον αντιδήμαρχο (τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του Κική Γλυκού), αφού είχε επέτειο γάμου.