Κατηγορίες
κοινωνία

Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας συνεχίζει για 5η συνεχομένη χρονιά τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, για μαθητές Λυκείου που κατοικούν εντός γεωγραφικών ορίων του Δήμου. Στόχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι η παροχή υποστηρικτικής διδασκαλίας στους μαθητές καθ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας απευθύνουν κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων (Φιλόλογοι, Φυσικοί, Χημικοί, Μαθηματικοί) για τη στελέχωση των τμημάτων και την πληρέστερη κάλυψη των μαθησιακών αναγκών των μαθητών.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στην εθελοντική πρωτοβουλία και η επιλογή των συμμετεχόντων μαθητών γίνεται κατ΄αποκλειστικότητα βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων.

Η συνέχιση του θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμμετοχή και την υποστήριξη των εθελοντών εκπαιδευτικών.

Παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, να απευθύνονται αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικώς καθημερινά και ώρες 08:00-15:00 στο Κέντρο Κοινότητας που στεγάζεται στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 23330-53071 & 2.