Κατηγορίες
Ημαθία

Ημαθία: υπογράφηκαν συμβάσεις για δυο έργα οδοποιίας

Συμβάσεις δύο σημαντικών νέων έργων οδοποιίας για την περιφερειακή μας ενότητα, υπέγραψε τη Δευτέρα 26-08-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης με τον εκπρόσωπο του αναδόχου που προέκυψε από τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Πρόκειται για τα έργα, «Σποραδικές εργασίες αποκατάστασης της 5ης Ε.Ο., τμήμα Βεργίνα – Κυψέλη και της 6ης Ε.Ο.» προϋπολογισμού 500.000,00€ και ποσού σύμβασης 171.010,89€ και «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Π.Κ.Μ.» υποέργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε. Ημαθίας για τα έτη 2018-2019» προϋπολογισμού 462.000,00€ και ποσού σύμβασης 181.029,224€.


Θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης, βελτίωσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος, καθαρισμού της παρόδιας βλάστησης, κατασκευή ερεισμάτων όπου χρειάζεται, τοποθέτηση σήμανσης και στηθαίων, στα τμήματα Βεργίνα – Κυψέλη και Μελίκη – Νεόκαστρο για το πρώτο έργο και στην Περιφερειακή οδό της Βέροιας για το δεύτερο.

Σε δήλωση του ο Κ. Καλαϊτζίδης τόνισε:
«Μετά και την πρόσφατη ετυμηγορία του Ημαθιώτικου λαού στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη τα όσα προγραμματίσαμε, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Τα συγκεκριμένα έργα που συμβασιοποιήσαμε σήμερα και θα ξεκινήσουν να εκτελούνται το συντομότερο, αποτελούν μόνο την αρχή από μία σειρά παρεμβάσεων που έχουμε σχεδιάσει για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο που ξεκινά την 1η του Σεπτέμβρη».