Κατηγορίες
εκλογές

Στο 39ο εκλ. τμήμα στο Καλοχώρι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης – δήλωση

Στο Δημοτικό Σχολείο Καλοχωρίου, στο 39ο τμήμα, άσκησε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουλίου το εκλογικό του δικαίωμα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.

Κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας έκανε την ακόλουθη δήλωση στην Περισκόπηση:
Σήμερα είναι μια ημέρα κατά την οποία όλοι μας καλούμαστε να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την επόμενη Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, έως τη στιγμή αυτή η διαδικασία κυλάει ομαλά σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Αλεξάνδρειας. Δυστυχώς όμως με μικρή συμμετοχή έως τώρα.

Είναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία, αφού οι επιλογές του σήμερα θα καθορίσουν την πορεία της χώρας μας για τα χρόνια που έρχονται. Η αποχή από οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία δεν αποτελεί στάση. Η συμμετοχή όλων μας είναι καθήκον απέναντι στους εαυτούς μας, στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας, απέναντι στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Πατρίδα.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους αυτούς που σήμερα βρίσκονται στις θέσεις τους και ο καθένας με τον τρόπο του βοηθά στην ομαλή ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και καλή επιτυχία στους υποψηφίους.