Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής (ΝΔ) Β. Μιχαλολιάκος

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 9 Απριλίου, στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει στην Κεντρική Μακεδονία ο υποψήφιος με το ευρω-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στην Αλεξάνδρεια τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας Ν. Τάκης ενώ συναντήθηκε με στελέχη της τοπικής ΝΔ καθώς και με το δήμαρχο Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη και τον υποψήφιο δήμαρχο Αργύρη Πανταζόπουλο.


Μετά από τη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το θέμα των τριών αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων στα οποία οι υποψήφιοι δήμαρχοι προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας ξενάγησε τον Β. Μιχαλολιάκο στο Συνεδριακό – Εκθεσιακό Κέντρο Αλεξάνδρειας.

Ο Μιχαλολιάκος θυμήθηκε κατά την επίσκεψη του μια άλλη επίσκεψη και μια εκδήλωση που είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια στην Αλεξάνδρεια η Νέα Δημοκρατία καθώς και την περίοδο του 2010, όταν και πάλι υπήρχαν πέραν του ενός υποψήφιοι στο Δήμο Αλεξάνδρειας που προέρχονταν από τη ΝΔ (τότε ήταν υπεύθυνος του κόμματος για τα αυτοδιοικητικά).